AK parti Toroslar'da sessiz bekleyiş

AK parti Toroslar'da sessiz bekleyiş

AK parti Toroslar'da sessiz bekleyiş

Bugün 4 ilçe için Ankara’ya çağrılan adaylardan 3 ilçe için başkanlık onayı çıkarken, Toroslar için çağrılan adaylar geri gönderildi. AK Parti kulisleri şimdi atanan ilçelerden çok ataması yapılmayan Toroslar ilçesine yoğunlaştı.

AK Parti Mersin Teşkilatı’nda bugün Erdemli, Silifke, Akdeniz ve Toroslar ilçe başkanlığı için düşünülen isimler Ankara’ya davet edildi. İlçe başkan adaylarıyla görüşen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erdemli, Silifke ve Akdeniz ilçelerine atamaları gerçekleştirdi.

AK parti kulislerinde en büyük şok Toroslar ilçesinde yaşandı. Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçede kimin başkan olacağı merakla bekleniyordu.

TOROSLAR İÇİN 4 İSİM ÇAĞRILDI

Bugün Ankara’ya çağrılan isimler arasında daha önce Yenişehir İlçe Başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhur ittifakının Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Bekir Topçu da yer alıyordu. Topçu’nun da bugün Toroslar İlçe Başkanı olarak atanacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

Ankara’dan gelen şok haber Ak Parti Mersin kulislerinde bomba etkisi yarattı. Toroslar ilçe başkanlığı için 4 isimle görüşen Teşkilat yöneticilerinin, 4 isme de teşekkür edip, Mersin’e yolcu ettiği haberi parti kulislerinde şok etkisi yarattı.

FLAŞ İDDİA: BKİR TOPÇU İSMİNE TOROSLAR TEŞKİLATI BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Parti Genel Merkezi’nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, AK Parti’ye yakın kaynakla Toroslar için öne çıkan ve atanmasına kesin gözüyle bakılan Bekir Topçu’ya Toroslar teşkilatından büyük tepki geldiği ve “dışardan” bir isime AK Parti’nin Toroslar’da yönetilemeyeceği görüşünün Genel Merkez’de karşılık bulduğu öne sürüldü.

AK Parti Genel Merkezi’nin Toroslar ilçesi için yeni ve teşkilatın benimseyeceği bir ismi önümüzdeki günlerde atayacağı iddia edildi.

Kaynak:sansasyonel haber