AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Müminler olarak, her türlü şerden ve kötülükten kurtulup, huzur ve umut bulabilmek için eşsiz bir fırsat olan mübarek Berat Kandili’ni kutluyor; bu mübarek gecenin; tüm İslam Alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Mesajında; Mübarek Ramazan ayını da müjdeleyen Berat Kandili’nin, inananların günahlarından tövbe edip affedilmek için Allah’a sığındığı en mübarek ve hayırlı gecelerden biri olduğunu dile getiren Başkan Gültak, “Bu gece de Yüce Rabbimiz, sonsuz rahmet ve merhamet kapılarını açar. Yaradan’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız anlardan biri olan bu günde gönüllerimiz Allah’a yönelsin. Bu gecenin hürmetine, Rabbimizin emirlerini yerine getirip, yasaklarından korunmayı düstur edinelim. Peygamber Efendimize layık bir ümmet olmak için hem dünya hem de ahiret hayatı için çalışalım” ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; "Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin; İslam Dünyası'na ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesine vesile olmasını diliyor; bu mübarek günün; birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini gönülden temenni ediyorum. Milletimizin ve İslam Âlemi’nin Berat Gecesi'ni gönülden tebrik eder; rahmetin bol, dua kapılarının sonuna dek açık olduğu bu gecenin, İslâm Âlemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, müminlerin tövbe ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.”