AKDENİZ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçe sınırları içinde bulunan mahallelerde, okul ve cami gibi kurumlarda kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. 
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen personel, araç, gereç ve ekipman varlığı ile Akdeniz’in her bir köşesini değiştirmeye, uzak yakın demeden her mahallede ihtiyaç duyulan hizmetleri vermeye aralıksız devam ediyor. 


Toprak kayması sonucu kapanan yol açıldı, dereden geçiş yeniden sağlandı
Ağır iş makineleri ile Parmakkurdu Mahallesi’ne giden ekipler, önceki günlerde etkili olan aşırı yağmurlarda zarar gören dere üstündeki geçide büz boru döşeme yapılıp vatandaşların geçişini sağladı. Ekipler, yine aşırı yağışlar nedeniyle Parmakkurdu Mahallesi’nde meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yolu da açtı.
Okul bahçelerindeki kaldırımlar da yenileniyor
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ayrıca Gündoğdu Mahallesi Sakarya İlköğretim Okulu’nun bordür taşlarının örülmesi çalışmasını gerçekleştirdi; Kültür ve Mahmudiye mahallelerinde de muhtelif sokaklarda kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışması gerçekleştirdi. 
Diğer yandan Huzurkent Mahallesi’nde kanal üstü yaya köprüsünün montajını yapan ekipler, Siteler Mahallesi Palamut Cami önünde kaldırım çalışması ve Şevket Sümer Mahallesi taziye evinin fayans döşemesi çalışmasını yaptı.