AKDENİZ BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Akdeniz Belediyesi; Aydıncık ve Silifke’de çıkan orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara gıda, giyim ve kişisel malzeme dağıtımı yapmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, bölgedeki hayvanlar için de mama, su ve yem desteği sağlıyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine, orman yangınlarının başladığı ilk günden itibaren harekete geçen belediye ekipleri; gönüllülerin de desteğiyle, bir yandan yangınlardan etkilenen vatandaşların yarasını sarıyor, diğer yandan bölgede yaşayan diğer canlılar için su, mama ve yem desteğini sürdürüyor.

Annelere hoş geldin bebek çantası, çocuklara kıyafet ve oyuncak

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediyeye ait araçlara yükledikleri çeşitli ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırarak, gıda, giyim ve kişisel ihtiyaç ürünlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Ekipler, yeni doğum yapmış anneler ile bebek bekleyen annelere ‘Hoş Geldin Bebek’ çantası da dağıttı.

Küçük çocukları da unutmayan ekipler, onları da kıyafet, ayakkabı ve oyuncaklarla sevindirdi. Bölgede yaşayan üreticilere ait büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için de yem, sokaklarda yaşaya can dostları için de mama dağıtıldı.

Öte yandan Akdeniz Belediyesi tarafından Silifke ve Aydıncık’ın farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarından etkilenen bölgelere gönderilen personeller de hem arazözler hem de iş makineleri ile teyakkuz halinde bekliyor ve yer yer diğer ekiplerle birlikte soğutma çalışmalarına katılıyor.