AKDENİZ’DE TÜM EKİPLER, VATANDAŞA HİZMET İÇİN GÖREV BAŞINDA

AKDENİZ’DE TÜM EKİPLER, VATANDAŞA HİZMET İÇİN GÖREV BAŞINDA

AKDENİZ’DE TÜM EKİPLER, VATANDAŞA HİZMET İÇİN GÖREV BAŞINDA

AKDENİZ’DE TÜM EKİPLER, VATANDAŞA HİZMET İÇİN GÖREV BAŞINDA!
* Akdeniz Belediyesi, bir yandan COVİD-19 salgını ile mücadele ederken öte yandan asli belediyecilik hizmetlerini de yerine getiriyor.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınının (Covid19) önlenmesi için yoğun bir mücadele verirken, öte yandan; ilçe sınırlarındaki bazı mahallelerin acil ihtiyaç duyduğu asfalt kaplama gibi asli hizmetleri de yerine getirerek, vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri ortadan kaldırıyor. 
Abdullah Şahutoğlu Mahallesi sokakları asfaltla kaplandı
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine; Karacailyas Abdullah Şahutoğlu Mahallesi’nde, aciliyet teşkil eden bölgelere Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi ve burada birçok sokak baştan sona asfaltla kaplanarak, mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Başkan Gültak; ülke olarak çok zorlu günlerden geçildiğini ve belediye bünyesinde farklı birimlerden 150 kişilik mobil ekip kurarak, Koronavirüs salgını ile ilçe genelinde yoğun bir mücadele ettiklerini ifade etti. 
Temel belediyecilik hizmetleri aksamayacak
Bu zorlu süreçte, ilçe sakini vatandaşların acil ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetlerini de yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Gültak, bu amaçla, Abdullah Şahutoğlu Mahallesi’nin sokaklarında asfaltlama çalışması yapıldığını, bölgede yaşayan vatandaşların yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırdıklarını belirtti. Başkan Gültak; bir taraftan Koronavirüs salgını ile topyekûn bir mücadele verirken; öte yandan, kentsel yaşam konforunu yükseltecek, kent sakinlerinin gündelik hayatını kolaylaştıracak asli belediyecilik hizmetlerini de olabildiğince yerine getireceklerini sözlerine ekledi.