AKDENİZDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

AKDENİZDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

AKDENİZDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Akdeniz ilçesinde; yol açma, asfalt yama, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlenen plan ve program dâhilinde, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye hizmet veriyor, vatandaşların ihtiyacını duyduğu çalışmaları sunarak ilçenin çehresini değiştiriyor.

Öğrencilerin güvenliği için kaldırımlar yenilendi

Fen işleri ekipleri; Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi İsmail Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerinin, daha güvenli bir şekilde geliş gidişlerini sağlamak amacıyla, okul yolu üzerindeki kaldırım ve bordür taşlarını yenileme çalışması başlattı. Ekipler, yine Cumhuriyet Mahallesi 215 Sokak üzerinde başlattıkları kaldırım yenileme çalışmasını da kısa sürede tamamladı.

Yeni tarım yolları açılıyor, zarar gören yollar yenileniyor

Kürkçü Mahallesi’nde, ağır iş makineleri yardımıyla, önce dolgu ve kaya parçalarıyla zemini güçlendiren ekipler, ardından yola dolgu bypass mıcır sererek iki yeni imarlı yolu ulaşıma açtı, böylelikle mahalle sakinlerinin, özellikle de sürücülerin ulaşımını kolaylaştırdı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nin bahçe yollarında da ağır iş makineleri yardımıyla tesviye ve düzenleme çalışması gerçekleştiren fen işleri müdürlüğü ekipleri, Parmakkurdu Mahallesi’nde ise kilitli parke çalışması yaptı.

Fen işleri ekipleri, sahada yaptıkları incelemelerin yanı sıra, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine sokaklarda oluşan çukurlara baypas ile müdahale ediyor, ihtiyaç duyan bölgelerde kaldırım kilit ve bordür taşlarını yeniliyor.