AKŞENER'DEN SEÇER'E BAŞARILAR DİLİYORUM ZİYARETİ

AKŞENER'DEN SEÇER'E BAŞARILAR DİLİYORUM ZİYARETİ

AKŞENER'DEN SEÇER'E BAŞARILAR DİLİYORUM ZİYARETİ

İYİ parti tarafından düzenlenen ‘İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ başlıklı panele katılmak üzere Mersin’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından belediyenin kapısında karşılanan Meral Akşener’e, Başkanvekili Gülcan Kış, çiçek takdim etti. Akşener, nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, “Allah başarılı kılsın. Allah utandırmasın inşallah. Mersinliler’e doğru, hayırlı, düzgün hizmet etmeyi nasip etsin. Başarılar diliyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de “Sayın Genel Başkan hoş geldiniz, Mersinimiz’i şereflendirdiniz, onurlandırdınız. Unutturulmaya çalışılan ama sizin hatırlattığınız çoğulcu parlamenter sistemin önemini, değerini belirten ‘İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ adlı gayet güzel bir panel izledik. Sizlere teşekkür ediyoruz. Mersin halkı bu anlamda da aydınlatılmış oldu” diye konuştu.

8 yıl beraber görev yaptık

Parlamentoda görev yaptığı dönemde Meral Akşener’in Meclis Başkanvekili olduğunu hatırlatan Başkan Seçer, “Sayın Genel Başkanın benim için ayrı bir yeri var. Ben 8 yıl parlamentoda görev yaptım. Sayın Genel Başkan da o dönem Meclis Başkanvekili olarak meclisimizi yöneten çok değerli bir başkanımızdı. Çok saygı duyduğumuz bir başkanvekilimizdi. Saygı duyduğumuz ama aynı zamanda adalet dağıtan, partizanlık yapmayan, bütün gruplara eşit yaklaşan, işte o çoğulcu parlamenter sistemin, meclis başkanlığı koltuğunun değerini, hakkını veren bir siyasetçiydi” diye konuştu.

Başkan Vahap Seçer, “Mersinimiz Akdeniz’in kıyısında çok değerli bir kent. Burada çok farklı yapıdan insanlarımız bir arada, huzur içinde, kardeşlik içinde, barış içinde yaşıyor. Biz de onlara naçizane katkı sunmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince kullandığımız dil, uygulamalarımız, politikalarımız hep ülkemizin her desenini, her rengini bir arada tutmaya yönelik oluyor. Umut ediyoruz sizlerin de moral desteğiyle, verdiği güçle Mersin’e hizmet etmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı.