AŞEVİNDE GÜNLÜK 500 KİŞİYE YEMEK İKRAMI

AŞEVİNDE GÜNLÜK 500 KİŞİYE YEMEK İKRAMI

AŞEVİNDE GÜNLÜK 500 KİŞİYE YEMEK İKRAMI

 

AŞEVİNDE GÜNLÜK 500 KİŞİYE YEMEK İKRAMI

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Yenişehir Belediyesi, Aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek imkânı sunuyor. Aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 500 kişiye ikram ediliyor.

İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULUYOR

Pirireis Mahallesi’ndeki Aşevi hizmetiyle Yenişehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Dev kazanlarda ve hijyenik koşullarda pişirilen yemeklerde insan sağlığı ön planda tutuluyor. Aşevinde, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların da günlük yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Güler yüzlü aşçıları ve yemek personeliyle aşevi hizmeti kapsamında Yenişehir Belediyesi haftanın 7 günü sıcak yemeği gerçek ihtiyaç sahiplerine sunuyor.

VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Geçici destekler yerine vatandaşların daima yanında olmayı ilke edinen Yenişehir Belediyesi, Aşevi gibi projelerle hizmeti kalıcı hale getiriyor. Verilen hizmetle vatandaşların sofralarına ulaşan yemekler gıda mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Dayanışmanın ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek dikkat çeken Yenişehir Belediyesi’nin sıcak yemek ikramı vatandaşların yüzünü güldürüyor. Kapasitesini her gün arttıran aşevi kaliteden de ödün vermiyor.