BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ KEDİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ KEDİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ KEDİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

 Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘17 Şubat Dünya Kediler Günü’ dolayısıyla, bir gözü engelli, diğer gözü de çok az görebilen “Zilli” adlı kediyi makamında ağırladı, elleriyle besleyip bir süre sevdi.

Hayvanseverlerin de eşlik ettiği buluşmada; makamında kendisini ziyaret eden Zilli adlı kediyi bir süre seven ve kendi elleriyle mama ve su vererek besleyen Başkan Gültak, kendisinin de bir kedi hayranı olduğunu ifade ederek, “Benim de evimde ‘Gece’ ismini verdiğimi kedim var. Akdeniz’de sokakta yaşayan hayvanlarımız için her türlü çalışmayı ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Onlara iyi bakmamız, korumamız gerekiyor” dedi.

Sözlerini, “Bugün de Zilli’yi bu makamda ağırladık. Şu anda ıslak mamasını yiyiyor, keyfi de gayet yerinde” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Akdeniz ilçe sınırları genelinde, sokak hayvanlarının barınabilmesi için birçok yuva yaptıklarını ve düzenli olarak da yem ve sularının verildiğini kaydederek, “Sokak hayvanları için ekiplerimiz çok yoğun çalışıyorlar.

Başta Zilli ve Gece olmak üzere tüm kedilerin, ‘Dünya Kediler Günü’ kutlu olsun. Sokak hayvanlarımıza hep birlikte sahip çıkalım ve sevelim. Onlar bizim bu dünyadaki en güzel dostlarımız” ifadelerini kullandı. Ziyarette gönüllüler de Zilli adlı görme engelli kedi için birer kova mama hediye etti.