BAŞKAN GÜLTAK NAİL GÖKSU İŞ HANI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLTAK NAİL GÖKSU İŞ HANI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLTAK NAİL GÖKSU İŞ HANI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Camişerif Mahallesi'nde bulunan Nail Göksu İş Hanı esnafı ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Gültak; esnafın çeşitli konular hakkındaki talep, öneri ve şikayetlerini dinledi; çözüm için harekete geçti.  


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın esnaf ile bir araya geldiği buluşmaya, Nail Göksu İş Hanı ve Telefoncular Pasajı Başkanı Cesim Uysal, Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de katıldı. Başkan Mustafa Gültak, göreve geldikleri ilk günden bu yana gerçekleştirdikleri; Akdeniz'deki değişim ve dönüşüm ile ilçeye ivme kazandıran hizmet, proje ve çalışmaları da anlattı. 
"Esnafın kahvaltısı değerlidir"
Başkan Gültak, esnafın daveti üzerine kahvaltıda bir araya geldikleri ziyarete ilişkin, "Esnafın kahvaltısı değerlidir. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Anam da beni şuradan 200 metre geride küçücük bir dükkanın içinde büyüttü. Benim babam Mersin'in en eski elektrikçilerinden birisiydi. O inşaatlara giderken annem dükkana bakardı. Ben de bu sokaklarda büyüdüm. Esnaf bizler için önemli ve bir o kadar da değerli bir kriterdir" diye konuştu.  


"Esnafımız ekmeğini taştan çıkarıyor"
Bölgede faaliyet gösteren esnafın her koşulda ekmeğini taştan çıkarttığına dikkat çeken Başkan Gültak; "Esnaflarımızın sıkıntıları, talepleri ve önerileri vardı; tek tek dinledik. Biz elimizden geldiği kadar bir şeyler yapacağız. Durakla ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorlardı. Arkadaşlarla görüştüm; değerlendirecekler. Bir olumsuzluk olacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı. 
"Bize düşen işleri hızlı bir şekilde yapacağız"
Esnafın problemlerine ilişkin sadece Akdeniz Belediyesi'nin çözüme kavuşturmasının yeterli olmayacağına vurgu yapan Başkan Mustafa Gültak; "Tabi ki alt yapı sıkıntıları da var. Bununla ilgili olarak MESKİ'nin hızlı bir şekilde çalışması gerekiyor. Buralar yenileme imar planının içine girdiği için Mersin Büyükşehir Belediyesi de projelerini bir an önce hayata geçirmesi gerekiyor. Esnafımızı iyice dinledik.  Bize düşen işleri hızlı bir şekilde yapacağız. Geri kalan kısmının yapılması için de takipçisi olacağız" dedi.