BAŞKAN GÜLTAK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN GÜLTAK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN GÜLTAK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı mesajında İslam Âleminin ve Mersinlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Gültak, belediye binası girişindeki parkta düzenlenen merasimde de başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte, kurum personeliile bayramlaşıp şeker ve kolonya ikram etti.

Başkan Gültak; “Hizmet, proje ve yatırımlarla büyüyen, büyüdükçe gelişen, geliştikçe daha da güzelleşen Akdeniz’de yaşayan hemşerilerimiz ve tüm personelimize, aileleri ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

“Özlemini çektiği hizmetlere kavuşan Akdeniz değişiyor”

Mesajında; “Bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve heyecanını yine hep birlikte yaşıyoruz” ifadesini kullanan Başkan Gültak, “Kentsel dönüşüm devrimi dâhil olmak üzere, uzun yıllar özlemini çektiğimiz hayata geçirilmemiş büyük projeler sayesinde Akdeniz artık değişiyor ve dönüşüyor” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın açıkladığı verilere de değinen Başkan Gültak; mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Bakanlığımızın resmi verilerine göre, sadece son 4 yıl içinde Akdeniz ilçemiz, ülkemizdeki tüm ilçelerin gelişmişlik sıralamasında 20 basamak birden yükselerek 103’üncü sıraya çıkmış ve kabuğunu kırmıştır.

Kısa sayılabilecek bir zaman zarfında, ilçemizi değiştirip geleceğe hazırlayan bu önemli proje, hizmet ve başarıları elde etmemizi sağlayan mesai arkadaşlarıma, Akdeniz sakinleri adına ayrıca teşekkür ediyorum. Büyüdükçe gelişen, geliştikçe daha da güzelleşen Akdeniz’de; tüm Akdeniz Mersin ve Akdenizli hemşerilerime aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlarda diliyor, İslam Âlemi ve değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum.”