BAŞKAN GÜLTAK ÜÇOCAK MAHALLESİ ZİYARETİ

BAŞKAN GÜLTAK ÜÇOCAK MAHALLESİ ZİYARETİ

BAŞKAN GÜLTAK ÜÇOCAK MAHALLESİ ZİYARETİ

 Her Salı ve Cuma günü mahalle ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bu kez Üçocak Mahallesi’ne misafir oldu. Mahalleye yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gültak, gördüğü eksikliklerin çözümü için de birim yetkililerine talimat verdi.


Başkan Yardımcıları Hasan Tüzün ve Mustafa Arslan’ın da katıldığı ziyaretinde; mahalle sakinleri ve esnafların taleplerini dinleyen Başkan Gültak; ardından belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi, yakında başlayacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. İlk olarak Üçocak Mahalle Muhtarı Mehmet Gündoğdu’yu makamında ziyaret eden Başkan Gültak, ardından da sokak sokak gezerek hem yapılan hizmetleri yerinde inceledi, hem de gördüğü eksikliklerin çözümü için ilgili birim yetkililerine talimat verdi.
Başkan Gültak; “Asfalt veya kaldırım eksiği olan sokak kalmayacak”
Muhtarlık binasının da içinde bulunduğu İnci Parkı’nı gezen Başkan Mustafa Gültak, parkın eskiyen oyun gruplarının tamiri ve değişiminin yanı sıra peyzajı ve yeniden düzenlenmesi için de çalışmaların en kısa sürede başlayacağını söyledi. Mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da açıklama yapan Başkan Gültak, “Üçocak Mahallemizde, asfalt ve kaldırım sıkıntısı olan sadece 5-6 sokağımız kaldı. Gelecek yıl içerisinde ihale yapacağız ve bu ihale kapsamında Üçocak Mahallemiz de var. İhalenin ardından, burada eksiği olan tüm sokaklarımızın sorunlarını çözeceğiz, vatandaşlarımızın sıkıntılarını ortadan kaldıracağız” dedi.
Mahalleye yeni bir cami kazandırılıyor
Başkan Gültak, ziyaretinde; hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan ve Akdeniz Belediyesi’nin de destek verdiği Hz. Ebu Bekir Camii’ndeki çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Gültak, inşa edilen yeni cami bünyesinde 700 metrekare genişliğinde bir taziye evi ve Kur’an kursu ile yine caminin hemen yanı başında, insanların dinlenebileceği, temiz hava alabileceği bir park yapılacağını da sözlerine ekledi. 
Üçocak Mahalle Muhtarı Mehmet Gündoğdu da hem ziyareti, hem de mahalleye yapılan hizmet ve çalışmalar nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür etti.