Başkan Özyiğit Aziz Aydınlık’ın durumu hakkında bilgi aldı

Başkan Özyiğit Aziz Aydınlık’ın durumu hakkında bilgi aldı

Başkan Özyiğit Aziz Aydınlık’ın durumu hakkında bilgi aldı

Başkan Özyiğit, Aziz Aydınlık’ın durumu hakkında bilgi aldı
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Şehir Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ederek, Covid-19 tedavi gören CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından gönderilen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen ile birlikte korona virüsüne yakalanan ve Mersin Şehir Hastanesinde tedavisine devam edilen Milletvekili Aziz Aydınlık’ın sağlık durumu hakkında bilgi alarak, hastane önünde bekleyen ailesi ve sevenleriyle bir araya geldiler.
Aziz Aydınlık’ın kızı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Korona virüs tedavisi gören Milletvekilimiz Azizi Aydınlık’a acil şifalar diliyoruz. Umuyoruz ki en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sağlık çalışanlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Ailesi ve sevenleri burada, hepimizin duaları kendisiyle.” dedi.
“Hassasiyetini korumakla birlikte durumunun stabil olması bizim açımızdan sevindirici”
Aziz Aydınlık’ın kan bulgularının bir nebze olsun kendilerini rahatlattığını söyleyen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ise “Cumhuriyet Halk Partisi heyeti olarak Mersin’e geldik. Hem hastamızın sağlık durumu hakkında bilgi aldık hem de hastamızı ziyaret ettik. Hassasiyetini korumakla birlikte durumunun stabil olması bizim açımızdan sevindirici. Kan bulguları bir nebze olsun bizi rahatlattı. Dualarımız Aziz Aydınlık ile birlikte. Emek veren ve mücadele eden sağlıkçılarımıza minnettarız. Aziz abimiz ile birlikte tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Umuyoruz ki pandemi ile en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve bu hastalığı yeneceğiz.” ifadelerini kullandı. 
Erbil Aydınlık, “Dualarınızı esirgemeyin”
Aziz Aydınlık’ın kızı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık “Milletvekillerimize, Başkanımıza ve Mersin İl Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Herkes dualarıyla yanımızda oldu. Sayın Vekilimize herkes iyi dileklerini iletiyor. Durumunun iyi olması bizim için de sevindirici. Umarım bu şekilde devam eder. Dualarınızı esirgemeyin.” diye konuştu.