BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARI DİNLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un kırsal mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek, bölgelerinde var olan sorunları dinledi. Seçer, Kızılçukur, Kurbanlı, Olukkoyağı, Yeniköy, Çokak, Gülek, Ardıçlı, Boğazpınar, Çamalan, Sandal, Kurtçukuru, Damlama, Çiftlik, Eminlik Mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, mahallelere hizmet götürme konusunda hiçbir siyasi ayrım gütmeden, herkese eşit ve adil bir şekilde ulaşmak istediklerini vurguladı.

Tespiti yapılan problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirten Seçer, muhtarlarla iyi iletişim içerisinde ve sürekli temas halinde olarak, mahallerine hizmetin en iyisini götürmek istediklerini söyledi.

MERSİN/ (FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un kırsal mahallelerinde görev yapan 14 muhtar ile bir araya gelerek, bölgelerindeki yol, su, mezarlık, kanalizasyon, park ve tarımsal konulardaki sorunları tek tek dinleyip, notlar aldı.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki toplantıda Başkan Seçer’e, MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ve Büyükşehir Belediyesi ile MESKİ bürokratları eşlik etti. Toplantıya Kızılçukur, Kurbanlı, Olukkoyağı, Yeniköy, Çokak, Gülek, Ardıçlı, Boğazpınar, Çamalan, Sandal, Kurtçukuru, Damlama, Çiftlik, Eminlik Mahalle muhtarları katıldı.

Mahallelere hizmet götürme konusunda hiçbir siyasi ayrım yapılmıyor

Başkan Seçer, toplantıda Koronavirüs sürecinde ülkemizde ve Mersin’de yaşanan sorunları dile getirirken, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetleri anlattı. Pandemi sürecini el birliği ile aştıklarını belirten Başkan Seçer, Mersin’de ihtiyaç duyan tüm vatandaşlara yardımı götürme gayretiyle çalıştıklarını anlattı.

Merkezdeki ve kırsaldaki tüm mahallelere hizmet götürme konusunda hiçbir siyasi ayrım gütmeden, herkese eşit ve adil bir şekilde ulaşmak istediklerini vurgulayan Başkan Seçer, muhtarlar ile her zaman iyi iletişim içerisinde hizmet üretmek istediklerini kaydetti.

Öncelik yol yapım işleri

Özellikle yol yapım işlerini önemsediklerini dile getiren Başkan Seçer, bütçede en çok pay ayırdıkları konuların başında da yol hizmetlerinin geldiğini ifade ederek, kırsal mahallelere verdikleri önemi bir kez daha yineledi. Başkan Seçer, dile getirilen ve tespiti yapılan problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtirken, muhtarlarla iyi iletişim içerisinde ve sürekli temas halinde olarak, tüm mahallelere hizmetin en iyisini götürmek istediklerini kaydetti. Seçer, bütün gayelerinin bu şehrin her noktasına hizmetleri eşit ve adil bir şekilde ulaştırmak olduğunu vurguladı