BAŞKAN ÜNÜVAR ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÜNÜVAR ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÜNÜVAR ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Gülnar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Planlamaya alınan yollarda asfalt hazırlığı için zemin ve tesviye çalışmaları yapan ekipler, asfalt için ön hazırlığı tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmasına devam ediyor.

Bu kapsamda zemin hazırlığı tamamlanan Ayvalı Mahallesi Şehit Hüseyin Bulut, Hilal ve Aydın Sokaklarda sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor.

Devam eden asfalt çalışmalarını ve zemin hazırlığı çalışmalarını yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; “ İlçemizin her köşesinde inançla, aşkla, durmaksızın daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gülnar için çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza güvenli, kaliteli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmak adına ilçemizde deforme olmuş yollarda sathi kaplama asfalt serim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Belirlenen programa göre planlamaya alınan yollarda asfalt hazırlığı için zemin ve tesviye çalışmaları yapan ekiplerimiz, asfalt için ön hazırlığı tamamlanan sokaklarda asfalt çalışması yapıyor. Bu kapsamda Ayvalı Mahallemizde asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha güzel bir Gülnar için canla başla çalışan Belediye ekiplerimizi, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mehmet Ali Gökmen ile birlikte ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Bizim tek hedefimiz var, ilçemizi daha güzel, daha yaşanılabilir hale getirmektir. İnşallah asfalt çalışmalarımızı belirlenen program dahilinde tüm mahallelerimizde gerçekleştireceğiz. Yaptığımız yeni yollar Gülnar’ımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İncelemelerde Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’a eşlik eden Ayvalı Mahalle Muhtarı Mehmet Yüksel Burgut; “ Ayvalı mahallemizde Gülnar Belediyemiz tarafından asfalt çalışmaları yapılmaya devam ediyor. Bu konuda ve yapılan tüm çalışmalardan dolayı başta Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar’a, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.