BAŞKAN YILMAZ, GÖNÜL SELAMIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ, GÖNÜL SELAMIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ, GÖNÜL SELAMIYLA BAYRAMLAŞTI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Milletçe gönül gönüle, büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu zor günler de geçecek ve daha sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel günlere kavuşacağız" dedi.

 

Başkan Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralıyla kılınan bayram namazı çıkışı Ayvagediği Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

Hemşehrilerinin bayramını gönül selamıyla kutlayıp, şeker ve kolonya ikramında bulunan Başkan Yılmaz, çocuklara da Nutuk ve boyama kitabı hediye etti.

 

"Bayramlar, Birlik ve Beraberlik Demektir"

 

Başkan Yılmaz, salgın nedeniyle bu yıl da iftar sofralarında bir araya gelemediklerini ancak Toroslar'da Ramazan ayının hoşgörüsünü yine birlikte hissettiklerini belirterek; "Tam kapanma sürecini geride bırakıyoruz. Bu zorlu süreçte kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönebilmemiz için rehavete kapılmadan hep birlikte tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Gönüllerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu içerisinde daha nice bayramları hep birlikte kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizin kıymetli ailelerinin, kahraman gazilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, daha sonra Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek'i kabri başında ziyaret ederek, dua etti. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Başkan Yılmaz; "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.