BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

 

Tüm  dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramı da buruk geçirdiklerini belirten Başkan Yılmaz; "Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi tam kapanma döneminde de  vatandaşlarımıza hizmet götürmenin çabası içindeyiz" dedi.

 

Başkan Yılmaz, hemşehrilerine seslenerek; "Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp, bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu sevinç, buruk bir sevinç. Salgın nedeniyle bu Ramazan Bayramı'nı da sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz. Ama mesafeler gönül bağımıza engel değil.  En büyük temennimiz bundan sonraki bayramlara sağlıkla, huzurla kavuşabilmek. Bizler Gönül Bağı Destek Merkezimizle her zaman yanınızdayız. Bu zor süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız" şeklinde konuştu.

 

"Tüm Tedbirlerimizi Aldık"

 

Tam  kapanma döneminde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tüm personeline de teşekkür eden Başkan Yılmaz, vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini bayram boyunca da 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattımızı arayarak iletebilirler. Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin bayramını canı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Mescid-i Aksa ve Gazze'de Filistin halkına yapılan saldırıları da şiddetle kınadıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; "Müslüman kardeşlerimize yapılan bu zulmü kınıyor, saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.