BÜYÜKŞEHİR, HALK KART SAHİPLERİ VE ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

BÜYÜKŞEHİR, HALK KART SAHİPLERİ VE ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

BÜYÜKŞEHİR, HALK KART SAHİPLERİ VE ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin öğrenim yardımının 4’üncü taksitini, Halk Kart sahiplerinin de Şubat ayı tutarlarını hesaplarına yatırdı.

7 bin 379 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik dördüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırılırken, ihtiyaç sahibi 7 bin 935 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlara da Şubat ayı tutarları yüklendi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in üzerinde titizlikle durduğu iki alan olan öğrenciler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. 1250 TL’ye çıkarılan ve 7 bin 379 öğrencinin faydalandığı öğrenim yardımının 200 TL’lik dördüncü taksiti öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. İhtiyaç sahibi 7 bin 935 vatandaşın faydalandığı Halk Kartlara ise Şubat ayı tutarları yüklendi.

Öğrenciler mutlu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite okuyan öğrencilerin en büyük destekçisi olan öğrenim yardımlarını geciktirmeden öğrencilerin hesaplarına yatırıyor.

Üniversite öğrencilerinin dört gözle beklediği öğrenim yardımlarının 200 TL’lik dördüncü taksiti, öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Öğrencilerin hesaplarına toplam 1 milyon 475.8 bin TL aktarıldı.

Halk Kartlara Şubat ayı yüklemeleri yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yanı sıra Halk Kart sahiplerinin de yüzünü güldürdü.  Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Halk Kart projesinin Şubat ayı tutarı hesaplara yatırıldı.

Yaklaşık 7 bin 935 ihtiyaç sahibinin yararlandığı Halk Kartlara Şubat ayı için yaklaşık 1 milyon TL yüklendi.