BÜYÜKŞEHİR, ZOR GÜNLERİNDE VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, ZOR GÜNLERİNDE VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, ZOR GÜNLERİNDE VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çeşitli nedenlerle çıkan yangınlarda evi zarar gören ailelerin yaralarını sarıyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus ilçesi Mithatpaşa, Anıt ve Fahrettinpaşa Mahallelerinde yaşayan 3 aileye ihtiyaç durumlarına göre eşya desteğinde bulundu.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus’ta geçtiğimiz aylarda çıkan yangınlar nedeniyle mağduriyet yaşayan 3 aileye daha eşya desteği verdi.

 

Büyükşehir, vatandaşların yaralarını sarıyor

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, yangın mağduru dar gelirli ailelerin evini bakım-onarım çalışmalarıyla yenileyip eşya desteğinde bulunuyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında 2021 yılı içerisinde yangından dolayı mağduriyet yaşayan Tarsus’ta 23, Çamlıyayla’da ise bir aileye eşya desteğinde bulunuldu. Büyükşehir ekipleri, yine yangın nedeniyle sıkıntı yaşayan 4 aileye de tadilat konusunda yardımcı oldu.

 

Büyükşehir ekipleri, son olarak geçtiğimiz aylarda çıkan yangınlar nedeniyle sıkıntı yaşayan Tarsus ilçesi Mithatpaşa, Anıt ve Fahrettinpaşa Mahallelerinde yaşayan 3 aileye; ihtiyaç durumlarına göre, çekyat, bazalı yatak, buzdolabı, çamaşır makinası ve fırınlı ocak teslimatını gerçekleştirdi.