BÜYÜKŞEHİR’DEN MEZİTLİ’DEKİ VELİLER VE OKUL YÖNETİCİLERİNE İKİ SEMİNER BİRDEN

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEZİTLİ’DEKİ VELİLER VE OKUL YÖNETİCİLERİNE İKİ SEMİNER BİRDEN

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEZİTLİ’DEKİ VELİLER VE OKUL YÖNETİCİLERİNE İKİ SEMİNER BİRDEN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli İlçesi’ndeki okullarda eğitim gören öğrencilerin velilerine ve okul yöneticilerine yönelik olarak “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” ile “Profilim ve Kişiliğim” adlı seminer düzenledi. Seminere yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Mut Şubesi’nde de öğrencilere “Meslek Atölyesi ve Motivasyon” semineri ve “Meslek Seçimi, Eğitimde Yeni Teknoloji ve Motivasyon” adlı konferans düzenlendi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü öncülüğünde Mezitli İlçesi’ndeki okullarda eğitim gören öğrencilerin velilerine ve okul yöneticilerine yönelik olarak iki farklı seminer düzenlendi. Katılımcılara, siber güvenlik ve sosyal medya uzmanı Cüneyt Üre tarafından “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” ve psikolog Mustafa Tepretmez tarafından da “Profilim ve Kişiliğim” adlı seminer verildi.

Yaklaşık 1000 kişinin yer aldığı seminere, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ozan Soydan, Mezitli İlçesi okul yöneticileri ve veliler katıldı. Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği seminerle Mersin genelinde tüm okul öğrencilerine ve velilerine ulaşarak bilinçli teknoloji kullanımı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. 

Öğrencilerden mini konser

Ayrıca seminerden sonra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Mersin Şubesi müzik grubu öğrencileri mini bir konser verdi. Günün sonunda Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ozan Soydan, okul yönetimine ve müzik grubu öğrencilerine plaket, çiçek ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Mut’ta öğrencilere hem seminer hem konferans

Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Mut Şubesi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik “Meslek Atölyesi ve Motivasyon” semineri de gerçekleştirildi. Seminere, meslek deneyimlerini paylaşmak üzere mimar Ümit Yalın, psikolog Mustafa Tepretmez, Dr. Gökhan Emre Cecemen, inşaat mühendisi Büşra Duman, Av. Meryem Diniç katıldı. Ayrıca seminerde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de yer aldı.

Seminerin sonunda, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hüseyin Bicen’in konuşmacı olduğu “Meslek Seçimi, Eğitimde Yeni Teknoloji ve Motivasyon” adlı konferans düzenlendi.

Seminerde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde hayata geçirilen sosyal hizmetlerden biri olan “Bir Ekmek Bir Çorba” projesi kapsamında öğrencilere sıcak çorba ikram edildi.