BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞ ALMIŞ YURTTAŞLARA TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA KEYİFLİ BİR GÜN

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞ ALMIŞ YURTTAŞLARA TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA KEYİFLİ BİR GÜN

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞ ALMIŞ YURTTAŞLARA TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA KEYİFLİ BİR GÜN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Gençlik Kampı’nda yurttaşları ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin koordinesinde düzenlenen etkinlikle Tüm Emekliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mezitli Şubesi üyeleri, Tarsus Gençlik Kampı’nda keyifli bir gün geçirdi.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda toplumun her kesiminden vatandaşlar ağırlanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Merkez Emekli Evi’nin koordinesinde düzenlenen etkinlikle Tüm Emekliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mezitli Şubesi üyeleri, Tarsus Gençlik Kampı’nda güzel bir gün geçirdi.

 

Müzik dinleyip, dans ettiler

 

Mersin’den otobüslerle alınan yaş almış vatandaşlar, Tarsus Gençlik Kampı’na götürüldü. Büyükşehir’in yemek ikramında bulunduğu misafirler için Türk Sanat Müziği ekibi unutulmaz eserler seslendirdi. Çalınan şarkılara eşlik eden yaş almış yurttaşlar, zaman zaman dans ederek, etkinliğe renk kattı.

 

“Hiçbir zaman yalnız olmadığınızı bilin”

 

Emeklilere yönelik bir konuşma yapan Mersin Merkez Emekli Evi sorumlusu Gülşah Arslan, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in ‘Biriz, beraberiz, çünkü Mersinliyiz’ sözlerinden yola çıkarak, hiçbir zaman yalnız olmadığınızı bilin. Vahap Başkanımızın öncülüğünde her zaman sizlerle beraberiz” dedi.

 

“Belediyemizin bu güzel imkanlarından yararlanıyoruz”

 

Tüm Emekliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, etkinliklerden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Bu ikincisini yaptığımız bir aktivite oluyor. 40 kişiye yakın bir grupla gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin bu güzel imkanlarından yararlanıyoruz. Emeklilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bize bu imkanı sağladığı için Vahap Başkanıma sonsuz teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

 

“Ortam güzel, her şey güzel”

 

Eşiyle birlikte katıldığı etkinlikte dans ederek mutlu anlar yaşayan Haydar Dedeoğlu, “Pandemiden sonra bize ilaç gibi geldi. Ortam güzel, havası güzel, orman güzel, kamp güzel, her şey güzel yani” ifadelerine yer verdi. Katılımcılardan Halide Renksoy ise “Fevkalade olmuş, devamını bekliyoruz” dedi.