ÇAMLIBEL AŞIKLAR PARKI YENİLENDİ

ÇAMLIBEL AŞIKLAR PARKI YENİLENDİ

ÇAMLIBEL AŞIKLAR PARKI YENİLENDİ

AKDENİZ BELEDİYESİ, ÇAMLIBEL ÂŞIKLAR PARKI’NI YENİLEDİ
  Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, isminden de anlaşılacağı üzere bir zamanlar âşıkların uğrak mekânlarından olan ‘Çamlıbel Âşıklar Parkı’, Akdeniz Belediyesi’nce yenilenip yeşile bürünüyor.


Akdeniz Belediyesi, Çamlıbel semtinin yıllardır simge değerlerinden biri olan Âşıklar Parkı’nı bakım ve onarımdan geçiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kendi fidanlığında ürettiği farklı renk ve çeşitlilikteki mevsimlik çiçekleri Âşıklar Parkı'na dikerek, Çamlıbel'i rengârenk bir görüntüye bürüyor. Peyzaj çalışmalarına hız veren ekipler, vatandaşların dinlenmek veya eğlenmek için yoğun ilgi gösterdiği Âşıklar Parkı'nın yeniden canlanması için çalışmalarını sürdürürken, bankların onarımı ve çöp kovalarının yenilenmesi konusunda çalışmalarını tamamladı. 
Parkın çiçeklendirme, yeşillendirme ve yenileme çalışmalarını değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Bir nesil öncesi Âşıklar Parkı olarak tabir edilen, birçok insanın da hatırası olan Âşıklar Parkımızda onarım ve yeşillendirme çalışmaları başlattık. Akdeniz'in her bir noktasını bakımlı tutmaya çalışıyor ve mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz.
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, mevsimlik çiçek üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Böylece bir yandan ihtiyaç duyulan bitkilerin üretimini sağlarken, belediye olarak tasarruf da elde etmiş oluyoruz. Kaliteli, yaşanılır, düzenli ve sağlıklı bir kent için belediyecilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmet, proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.