CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Tarsus’ta bir işyerine gelen müşteri A.T. isimli şahıs barda bulunan kadın çalışanlar sebebiyle işyeri sahibi ve çalışanları ile tartışmıştır. Olay sonrası işyerinden ayrılan A.T. saat:00:30 sıralarında işyerine tekrar gelerek işyeri çalışanları ve müşteriler tarafından kovalanarak Ali Menteşeoğlu Caddesi üzerinde kesici alet ile yaralanarak darp edilmesi sonucu ölmüştür.    

Asayiş Büro Amirliği Cinayet Kısım ekipleri tarafından olay yeri çevresinde yapılan araştırma sonucunda, işyerine müşteri olarak gelen F.G. isimli şahsın A.T.’yi yol üzerinde kesici alet ile yaralayarak olay yerinden uzaklaştığı, işyeri çalışanları A.K. ve M.K.’nın A.T. yi darp ettiği tespit edilmiştir. Olay yerinden uzaklaşan F.G. Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan arama sonucunda yakalanmıştır.

Olay ile ilgili işyeri çalışanı M.H.K.’nın üzerinden 1 adet Tabanca ve işyerinde yapılan aramada 1 adet kesici alet  ele geçirilmiştir. Olay ile ilişkilendirilen 8 şahıs gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilmiştir. Yapılan işlemlerin ardından M.H.K., M.K., A.K., isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, cinayet zanlısı F.G. TUTUKLANDI.

 Ayrıca; şüpheli F.G, A.K. ve M.K.’nın Kasten Yaralama, Yağma ve Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma suçlarından kayıtları olduğu anlaşılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.