DERVİŞ EROĞLU MERSİN’DE

DERVİŞ EROĞLU MERSİN’DE

DERVİŞ EROĞLU MERSİN’DE

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yenişehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Yenişehir Söyleşileri’ kapsamında Mersin’e geldi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Derviş Eroğlu’nu havalimanında karşıladı.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Yenişehir Söyleşileri’ne katılmak üzere Mersin’e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus’ta ziyaretlerde bulundu. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından karşılanan Derviş Eroğlu ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus’ta bulunan tarihi Makam-ı Danyal ve Ulu Camii ile Tarsus Şelalesi’ni gezerek Kırkkaşık Bedesteni’nde vatandaşlarla yöresel içecek olan kaynar içti.

Tarsus’taki programdan sonra Mersin’e gelen Derviş Eroğlu ve Başkan Özyiğit, ilk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in Yenişehir Söyleşileri’ne davet ettiği Vali Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Eroğlu ve Vali Su karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Valilik ziyaretinin ardından Eroğlu ve Başkan Özyiğit,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Başkan Özyiğit, Perşembe(yarın) günü saat 17:30’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak söyleşiye Başkan Vahap Seçer’i de davet etti