EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

 

Yılda iki dönem olarak alınan Emlak, İşyeri Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ile İlan Reklam Vergisinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.

 

         Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların gecikme zammına maruz kalmamaları ve mağduriyet yaşamamaları için vergilerini; 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemeleri çağrısında bulundu.

 

"Vergi Ödemelerinde Kolaylık

 

Mükellefler, vergi ödemelerini; belediye hizmet binasının yanı sıra Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerden nakit ve kredi kartıyla yapabilecek.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Toroslar Belediyesi'nin veznelerinde ödemelerini yapan mükellefler, belediyenin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de işlemlerini online gerçekleştirebilecek.

 

"Son Güne Bırakmayın"

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlardan ödemelerini son güne bırakmamalarını ve bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

 

         Toplum sağlığını korumak adına salgına karşı sıkı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Yılmaz; "Sosyal mesafenin önemli olduğu bu dönemde hemşehrilerimizden isteğimiz yoğunluk oluşmaması için vergi ödemelerini son güne bırakmamalarıdır" dedi.