Erdemli Belediyesi’nden Bayram Seferberliği

Erdemli Belediyesi’nden Bayram Seferberliği

Erdemli Belediyesi’nden Bayram Seferberliği

Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler   Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü; Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Erdemli Belediyesi, pandemi sonrası geçilen Kontrollü Sosyal Hayat dahilinde hazırlıklarını tamamladı. İlçe genelinde; temizlik, bakım ve onarım faaliyetleri yürüten Belediye, Bayram boyunca da nöbetçi ekiplerle hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Özellikle Kurban Bayramında pandemi kurallarına uyulması için mesai harcayan ekipler hayvansal atıklardan doğabilecek zararların önüne geçmek için halk sağlığı noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor.  Bayram öncesi çalışmalarına hız vererek; Camilerin, Kur’an Kurslarının, talepte bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının bakım, onarım ve temizliğini üstlenen ve sosyal yaşam alanlarının düzenlenmesini sağlayan Belediye, Bayram yoğunluğunda yaşanabilecek kazaları da en aza indirebilmek adına yol çalışmaları gerçekleştirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin her alanda gelişmiş, Dünya standartlarına uygun bir kent olması için çalışıyoruz. Durmadan, hız kesmeden hizmet üretiyoruz. Bugün Erdemli’nin hangi sokağına, hangi caddesine giderseniz gidin mutlaka bir çalışma görürsünüz. Halkımız da sağ olsun, verdikleri olumlu tepkilerle bizi takdir ediyorlar. Amacımız kendi memleketimize, kendi insanımıza hizmetlerin en iyisini yapmaktır. Bayram boyunca da nöbetçi ekiplerimizle çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.