“Erdemli Belediyesi’nden Eğitime Destek”

“Erdemli Belediyesi’nden Eğitime Destek”

“Erdemli Belediyesi’nden Eğitime Destek”

“Erdemli Belediyesi’nden Eğitime Destek”

Erdemli Belediyesi eğitim meşalesinin yanması için her an eğitim kurumlarının yanında yer alıyor, eğitim neferlerine güç veriyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında ekiplerin çalışma adresi bu kez Mesleki Eğitim Merkezi Okuluydu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulda boyama ve tadilat işlemlerini yaptılar.

Yılın her anı eğitim neferlerinin yanında olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibi, sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar her alanda eğitim neferlerinin meşalesine ışık oluyor. Ekipler, bir taraftan Mesleki Eğitim Merkezi Okulunun tadilat işlemlerini yerine getirirken diğer bir taraftan da boya, badana ve çevre düzenleme işlemlerini yapıyor.

Eğitim kurumlarına her konuda destek olduklarına ve bundan sonrada bu hizmetlere devam edeceklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz Erdemli Belediyesi olarak eğitim neferlerimizin her an yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Onlar geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirerek çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bizler bu meşalenin, ışığının daha da iyi hale gelmesi için var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaları bu kapsamda ve bu bilinçte yapıyoruz” diye konuştu.