Erdemli Çamlığı Yaza Hazırlanıyor

Erdemli Çamlığı Yaza Hazırlanıyor

Erdemli Çamlığı Yaza Hazırlanıyor

Erdemli Belediyesi, yaza hazırlık çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde budama, bakım, onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu seferki çalışma adresi, Erdemli Talat Göktepe Çamlığı oldu.

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaza hazırlık çalışmaları kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, bir taraftan seralarda çiçek dikim çalışmalarını sürdürürken,  diğer taraftan da, ilçenin öne çıkan turizm yerlerinde çalışmalar sürdürüyor.

15 Nisan’da başlayacak turizm sezonu için hummalı bir çalışma sürdüren ekipler, bölgenin önemli turizm merkezlerinden Talat Göktepe Çamlığında budama, çim biçme ve bakım gibi çalışmalar yaptı.

Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar her alanda aralıksız çalışma sürdürdüklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  yaza hazırlık çalışmalarında hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Başkan Tollu, “Biz Erdemli Belediyesi olarak ilçemizin daha yeşil daha yaşanılabilir bir kent olması adına her alanda çalışmalar yürütüyoruz. 15 Nisan’da açılacak turizm sezonu içinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimizin her bölgesinde çalışmalar yürütüyor. Geçen yıl belediyemiz kontrolüne geçen Talat Göktepe Çamlığıda bu yerlerden bir tanesi. Kentimizin göz bebeği Çamlığımızı, vatandaşımızın hizmetine en iyi şekilde sunmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.