Erdemli’de Genel Denetimler, Sorunsuz Sürüyor

Erdemli’de Genel Denetimler, Sorunsuz Sürüyor

Erdemli’de Genel Denetimler, Sorunsuz Sürüyor

Erdemli’de Genel Denetimler, Sorunsuz Sürüyor

Türkiye genelinde 300 bin personelin katıldığı denetimlere, Erdemli Belediyesi ekipleri destek verdi.

Kabine Toplantısında alınan kararlar neticesinde kaldırılan kısıtlamalar ile pandemi sürecinde kurallara uyulup uyulmadığı noktasında 81 ilde gerçekleştirilen genel denetimlere, Erdemli Belediyesi de katıldı.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pandemi dolayısı ile 81 ilde gerçekleştirilen denetimlere katılarak, ilçe genelindeki vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Tollu, “Vatandaşlarımızın Sağlığı, Hassas Noktamız”

Kısıtlamaların kaldırılması sonrasında gerçekleştirilen denetimlere destek veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hususunda uyarılarda bulundu. Denetimlerin sorunsuz olarak sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşların huzurunu bozan ve sağlığını riske atan faaliyetlere izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Başkan Tollu, “Malumunuz İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı talimat üzerine, ilçenin tüm görevlileri, yetkilileri denetim yapıyor. Zaten bizim arkadaşlarımız salgının başladığı ilk günden itibaren, ciddi manada denetimlerini yapmaktaydılar. Şuan da Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda, bizde bu emir kapsamında, zaten zaman zaman geldiğimiz ve fikir teatisinde bulunduğumuz insanlarımızla birlikte, denetim yapmaya gayret ediyoruz. Erdemli’de sağlığın korunması adına, özellikle bu bulaşıcı hastalıktan insanlarımızın bertaraf edilmesi adına siz değerli basın mensuplarımızla, belediye görevlilerimizle birlikte denetim yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı, hassas noktamız. Üzerinde durduğumuz üç konu var malumunuz; hijyen, sosyal mesafe ve maske. Bu konuda, üreticiyi ve tüketiciyi aydınlatmak için denetim yapıyoruz. İnşallah bu belayı bu illetti, Erdemlimizin en az hasarla atlatmasının gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.