EVLERİ YANAN AİLELERE BÜYÜKŞEHİR’DEN EŞYA DESTEĞİ

EVLERİ YANAN AİLELERE BÜYÜKŞEHİR’DEN EŞYA DESTEĞİ

EVLERİ YANAN AİLELERE BÜYÜKŞEHİR’DEN EŞYA DESTEĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla’da değişik mahallelerde yaşayan ve farklı tarihlerde çıkan yangınlarda evleri ve eşyaları zarar gören 8 aileye, oluşturulan durum raporları doğrultusunda beyaz eşya ve yatak yardımında bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerle mağduriyet yaşayan ailelere desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla’da değişik mahallelerde yaşayan ve farklı tarihlerde çıkan yangınlarda evleri ve eşyaları zarar gören 8 aileye, oluşturulan durum raporları doğrultusunda beyaz eşya ve yatak yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından temin edilen eşyalar Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nde mağdur vatandaşlara teslim edildi.

Çamlıyayla’da bir aile olmak üzere, Tarsus’un Ulaş, Emirler, Fevzi Çakmak, Fatih, Gazipaşa, Kavaklı ve Özel Bahşiş Mahallerinde ikamet eden ve değişik tarihlerde evlerinde çıkan yangınlar neticesinde eşyaları yanıp, mağduriyet yaşayan 8 aileye Büyükşehir tarafından toplam 6 adet çekyat, 3 adet buzdolabı, 2 adet çamaşır makinesi, 6 adet yatak ve 1 adet fırın verildi.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, bu zor gününüzde sizleri yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından temin edilen eşyalar bugün sizlere teslim edilecek. Umarım bir daha böyle kötü bir olayla karşılaşmazsınız. Bu eşyaları güzel günlerde kullanmanızı diliyorum” dedi.