Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları

Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları

Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları

Gülnar ilçesinde başlayan kar yağışının ilk saatlerinden itibaren Gülnar Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. Ekipler Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için teyakkuza geçti.
İlçe genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirleri alan belediye ekipleri, vatandaşların yağışlar sebebiyle mağdur olmaması için 7/24 görev başında.
Ekipler tarafından sorun yaşanan yollarda kar yağışından dolayı yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirebilmek için yol açma çalışmaları gerçekleştirildi. 


Olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin her an  görev başında oluğunu belirten Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, "Gülnar’da kar yağışının başladığı anlardan itibaren ulaşım alanında yaşanabilecek aksamaların önüne geçebilmek amacıyla tüm ekip ve iş makinelerimizle sahada olarak ilçe merkezimizde ve yaylalarımızda yol açma çalışmalarımızı başlattık. Bunun yanı sıra ekiplerimiz kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlarımızın da yardımına koşuyor. Araçları kara saplanan ve tüm çabalarına rağmen çıkaramayan sürücülerin yardımına koşan ekiplerimiz gerekli çalışmalarla mahsur kalan vatandaşlarımızın mağduriyetine son veriyor.  Yol açma çalışmalarımız kar yağışının etkili olduğu mahallelerimizde aralıksız devam ediyor. Gülnar Belediyesi olarak, her türlü hava koşulunda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz dikkatli ve tedbirli olmaları. Karla mücadele çalışmalarında özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.