GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE MEVZUAT EĞİTİMLERİ VERİLDİ

GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE MEVZUAT EĞİTİMLERİ VERİLDİ

GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE MEVZUAT EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Gülnar Belediyesi’nde görev yapan personele yönelik olarak planlanan belediye hizmet standartlarını geliştirmeye yönelik Hizmet İçi Eğitim programları devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitim programı Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi’nin desteğiyle Eğitmen Emre Başpınar tarafından yürütüldü.

Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği hizmet içi eğitim programında “Mevzuat Eğitimleri” konuları ele alındı.

Gülnar Belediyesi olarak eğitimlere büyük önem verdiklerini ve belediye personeline yönelik eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyen Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; "Biz her alanda eğitimi ve yenilenmeyi birinci önceliğimiz olarak görüyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği ve Gülnar Belediyemiz iş birliğiyle verilen bu eğitimler kurumumuz adına oldukça önemlidir. Belediye personellerimizin her yönü ile gelişmesi ve daha iyi hizmet edebilmesi amacıyla eğitim programlarını planlıyoruz. Amacımız vatandaşımıza daha etkin, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetler sağlamak. Her alanda bu eğitimlerimize devam edeceğiz. Eğitim faaliyetlerinde bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği'ne ve personelimize verdiği eğitimlerden dolayı Emre Başpınar’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.