GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM VE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM VE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM VE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi, yollarda yenileme ve bakım onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. İlçe genelinde birçok noktada yenilenen yollar ile ulaşım daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Aynı anda hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde gerçekleştirilen faaliyetlerde birçok güzergahta yol yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bu kapsamda Gülnar Belediyesi ekipleri Örtülü Mahallesinde sathi asfalt kaplama, Ulupınar Mahallesinde parke taşı, bordür taşı ve beton büz döşeme ve ilçe genelinde de rotmiks serme sıkıştırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar   “ Gülnar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak ve güvenli ulaşım sağlamak için ilçemizin dört bir yanında yol yapım ve bakım onarım çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Örtülü Mahallemizde asfalt, Ulupınar Mahallemizde parke, büz ve bordür taşı döşeme ve ilçe genelinde de rotmiks serme sıkıştırma çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Aynı zamanda tarım arazilerimize giden yollarımızın da bakım onarımını yapıyor, üreticilerimize rahat bir nefes aldırıyoruz. Güzel ilçemiz Gülnar ve kıymetli vatandaşlarımız için gece gündüz demeden, belirlenen plan ve program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.