GÜLNAR BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI

GÜLNAR BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI

GÜLNAR BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI

Gülnar Belediyesi, daha kaliteli ve konforlu ulaşım ağı için başlattığı asfalt çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Gülnar Belediyesi kurduğu Asfalt Üretim Tesisi ile ilçede ulaşım kalitesinin artması adına program dahilinde zemin hazırlığı tamamlanan yollarda sathi kaplama asfalt çalışmalarına Akdeniz Mahallesinden başladı. Akdeniz Mahallesinde Toki Konutları yolunda ve Ergenekon Sokakta çalışmalarını tamamlayan ekipler, çalışmalara program dahilinde zemin hazırlığı tamamlanan yollardan devam edecek.

BAŞKAN ÜNÜVAR, “ GÜLNAR’DA ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ, KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDECEK”

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “Belirlenen plan ve program dahilinde zemin hazırlığını tamamladığımız yollarımızda asfalt çalışmalarımıza başladık. İlçemize kazandırdığımız asfalt üretim tesisimizle Gülnar’ımıza ve kıymetli halkımıza yeni güvenli ve konforlu yollar yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, "Gülnar’da Yol Sorunu Kalmayacak" diyerek çıktığımız bu yolda asfalt üretim tesisimizi kurarak, kalıcı çözümler bulmak için çalışıyoruz. Hedefimiz en kısa zaman da yol sorunu olmayan, daha güzel bir Gülnar inşa etmek. Asfalt dökme çalışmasının bu sezon da startını verdik. Bu kapsamda ekiplerimiz Akdeniz Mahallemizde Toki Konutları yolunda ve Ergenekon Sokakta asfalt çalışmalarımızı tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ekiplerimiz şimdi de Zeyne Mahallemizde çalışmalara başlayacak. Ayrıca asfalt ç

alışmalarımızın yanı sıra parke döşeme, stabilize yol yapım ve rotmiks serim çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Belirlenen program dahilinde İnşallah ilçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Gülnar’da halkımızın ulaşım konforunu arttırmak amacıyla, daha yaşanılabilir, daha güzel bir Gülnar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yenilenen yollar Gülnar’ımıza ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Mahallesi Muhtarı Cavit Kırıt yaptığı açıklamada; “ Akdeniz Mahallesinde Gülnar Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları yapıldı. Belediyemizin yaptığı çalışmalardan dolayı başta Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar’a, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.