KARADUVAR LİMANINDAKİ BALIKÇI TEKNELERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

KARADUVAR LİMANINDAKİ BALIKÇI TEKNELERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

KARADUVAR LİMANINDAKİ BALIKÇI TEKNELERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadeleye kesintisiz devam ediyor

KARADUVAR LİMANI’NDAKİ BALIKÇI TEKNELERİ DEZENFEKTE EDİLDİA

  AkdenizBelediyesi’nin, Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele seferberliği devam ediyor. Ekipler; Karaduvar Balıkçı Barınağı’nda bulunan gemileri, tekneler, sandallar ile liman içini ilaçlayıp dezenfekte etti.

Akdeniz Belediyesi’nin; Koronavirüs salgını ile mücadele, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları, özellikle de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi’nin; Koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla, Park Bahçeler ile Çevre Koruma birimleri personelinden oluşan ve Kriz Masası’na bağlı çalışan 100 kişilik mobil ekip; insan yoğunluğunun oluştuğu hastaneler, sağlık ocakları ve aile sağlığı merkezleri, eczaneler ile kamu kurumları ve iş merkezlerini ilaçlamaya devam ediyor.

Balıkçı tekneleri ve liman sahası ilaçlandı

Aralıksız çalışarak bugüne dek binlerce noktayı dezenfekte eden ekiplerin son durağı, Karaduvar Balıkçı Barınağı oldu. Koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla kurulan mobil ekip, koruyucu kıyafetlerini giyerek; Karaduvar Limanı’na demirleyen balıkçı gemilerini, tekneleri, balık ağlarını, kasaları, ayrıca liman sahasını dezenfekte edip, sağlık ve hijyen açısından daha temiz ve güvenli bir hale getirdi.

Akdeniz Belediyesi, virüs gücünü yitirinceye ve tehdit ortadan kalkıncaya dek Koronavirüs salgını ile mücadeleye, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm ilçe genelinde kesintisiz ve yoğun şekilde ilaçlama programına devam edecek.