KÜLTÜR PARK VE ATATÜRK PARKI, DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

KÜLTÜR PARK VE ATATÜRK PARKI, DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

KÜLTÜR PARK VE ATATÜRK PARKI, DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, salgın sürecinde yurttaşların vakitlerini evde geçirmeleri dolayısıyla boş kalan Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda düzenli olarak gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmasının yanı sıra çim biçme ve bakım çalışmalarını da itinayla yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Koronavirüs ile mücadele sonrasında hayatın normale döneceği, sosyal sirkülasyonun en yoğun yaşanacağı Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda bakım çalışmalarına devam ediyor. 

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Koronavirüs salgını sürecinde yurttaşların vakitlerini evde geçirmeleri dolayısıyla boş kalan Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda düzenli olarak gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmasının yanı sıra çim biçme ve bakım çalışmalarını da itinayla yürütüyor.

Büyükşehir’in çim ekipleri, kentin ana arterlerini oluşturan cadde ve bulvarların refüj ve göbeklerinde, kent görselliğini bozmamak amacıyla sosyal mesafeyi koruyarak ve kişisel korunma tedbirlerini alarak, görevini sürdürüyor. Dikim ekipleri ise kavşak ve göbekleri mevsimlik çiçeklerle süslüyor.

Maske takmanın önemine vurgu yapıldı 

Çalışmalarını maske ve eldiven takarak büyük bir titizlikle yürüten Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yurttaşların dikkatini çekmek için de farklı bir çalışmaya imza attı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, limoni servi çam ağacına yüzüne maske takılı insan figürü oluşturarak, Koronavirüs’ten korunmada maske takmanın önemine vurgu yapan bir çalışma gerçekleştirdi.