Lütfi Elvan Binali Yıldırım Başkan Gültak Ziyaret Haberi

Lütfi Elvan Binali Yıldırım Başkan Gültak Ziyaret Haberi

Lütfi Elvan Binali Yıldırım Başkan Gültak Ziyaret Haberi

BİNALİ YILDIRIM VE LÜTFİ ELVAN, BAŞKAN GÜLTAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 Son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

Mersin’de yapılan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi sonrası gerçekleştirilen ziyarete Yıldırım ve Elvan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdülkadir Özel, AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan da eşlik etti.

Başkan Gültak, makamında ağırladığı misafirlerine Akdeniz Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verirken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Akdeniz’e katkı sunma noktasında hükümetin desteğinin süreceğini kaydetti.

AK Belediyecilik anlayışının yerel yönetimlere önemli derecede ivme kazandırdığını dile getiren Başkan Gültak, “Bu sayede, bizler Akdeniz’i daha modern bir kent yapma noktasında çalışmalarımızı ivedilikle sürdürürken, başta hükümetimiz olmak üzere siz değerli konuklarımıza desteklerinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak,  ziyaretin anısı olarak konuklarına hediyelerini takdim etti. Ziyaret sonrası konuklar belediye binasından ayrıldı.