MERSİN GÜLNARLI HEMŞEHRİMİZ KAZA KURBANI OLDU

Kanseri yendi kazada hayatını kaybetti.

MERSİN GÜLNARLI HEMŞEHRİMİZ KAZA KURBANI OLDU

Antalya’da D-400 karayolu Alanya – Manavgat arasında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden kazazedenin Mersin Gülnarlı olduğu öğrenildi.

Alanya’dan  Manavgat istikametine gitmekte olan 07 HNK 91 plakalı araç, Akaryakıt istasyonu önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet ELMALICA (45) çarpmış ve olay yerinden kaçmıştı. Görgü tanıklarının haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık ekipleri gelmiş ancak ELMALICA’nın hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Tamponunun bir parçası ve panjuru kaza yerinde  kalan araç, emniyet güçlerince kısa sürede  tespit edilerek  araç sürücüne ulaşılmış ve  araç sürücüsü  Denizli’de jandarmaya teslim olmuştu. Araç sürücüsü Jandarmada verdiği ifadesinde, kaza yaptığını  ancak bir köpeğe çarptığını düşünerek aracını kontrol ettikten sonra yoluna devam  ettiğini söyledi.

Gazipaşa’da çiftçilik ve ticaret işi ile uğraşan, pankreas kanserinden 4 sefer ameliyat olan  ve bir aylık yoğun bakımın ardından sağlığına kavuşan Ahmet ELMALICA’nın feci kazada can vermesi  Gülnar’a bağlı Yarmasu mahallesindeki yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. (Anamur Postası)