Mersin Valisi Su'dan Çok Önemli 'Pandemi' Uyarısı

Denetimlere çıkan Vali Su'dan önemli uyarı...

Mersin Valisi Su'dan Çok Önemli 'Pandemi' Uyarısı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği korona virüs genelgesi doğrultusunda, maskesini takıp denetime çıktı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrası Mersin'de Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile il protokolü denetime çıktı. Denetimlerde vatandaşları ve esnafları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran Vali Su, kentte yaşayanlara da önemli bir çağrıda bulundu.

Ev ve akraba ziyaretleri konusunda uyarılar yapan Mersin Valisi; ‘’3 temel kuralımız var. Maske, mesafe ve hijyen. Maskemizi takarsak, sosyal mesafeye dikkat edersek, temizliğe de dikkat edersek çok rahat şekilde pandeminin üstesinden gelebiliriz. Bütün vatandaşlara kurallara uydukları için teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızdan özellikle isteğim akraba, ev ziyaretlerini bir süre erteleyelim, çok zorunlu ise orada da maskeli olmaya, mesafeye, hijyene dikkat edelim. Vatandaşlarımız bu konularda da duyarlı olursa bu pandemiyi daha hızlı atlatırız" dedi