MERSİN YILBAŞINA HAZIR!

MERSİN’İN CADDELERİ YILBAŞI ÖNCESİ IŞILDAMAYA BAŞLADI

MERSİN YILBAŞINA HAZIR!
MERSİN YILBAŞINA HAZIR!
MERSİN YILBAŞINA HAZIR!

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki atölyelerde hazırlanan yılbaşı konseptli ürünler kavşaklardaki yerini aldı. Yeni yıla kısa süre kala tamamlanan çalışmalarla caddeler renklendi,  her yer ışıl ışıl oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılına girmeye kısa süre kala yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki marangoz ve kaynak atölyelerinde Noel Baba, çam ağacı, şeker, hediye kutusu ve ışıklı 2021 yazısı gibi yılbaşı konseptli ürünler kentin işlek caddelerindeki kavşaklara yerleştirildi. Mersinliler yeni yıla girerken caddeler ışıldamaya başladı.

Kavşaklarda yüzler yeni yıl için gülüyor

Marangozhanede ustalar tarafından yapılan ahşap profilleri ressamlar renklendirdi. Kaynak atölyesinde ise hazırlanılan 2021 yazısı gibi profiller ışıklarla süslendi. İlk etapta Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Göçmen Kavşağı ve İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki Şehit Hüseyin Özdemir Kavşağı’na yerleştirilen süslemeler vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Demircanlar Kavşağı’nda da yılbaşı için hazırlanan süslemeleri yerleştiren ekipler, Tavuskuşlu kavşak, Muğdat kavşağı, Esirgeme kavşağı, Hastane Caddesi kavşağı, Barış Meydanı, Cumhuriyet Alanı kavşağı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi önüne yerleştirilecek yılbaşı süsleme çalışmalarına devam ediyor.