MERSİN'DE ACI ÜSTÜNE ACI, SEVİLEN AİLENİN 3 FERDİ KORONAVİRÜS KURBANI OLDU

Tarsus'un sevilen ailesinden 3 kişi koronavirüs sebebiyle vefat etti...

MERSİN'DE ACI ÜSTÜNE ACI, SEVİLEN AİLENİN 3 FERDİ KORONAVİRÜS KURBANI OLDU

Mersin’in Tarsus ilçesinde koronavirüs bir aileden 3 kişiyi hayattan kopardı.

Tarsuslu esnaflardan Murat Emlak sahibi ve Sivaslılar Derneği yöneticilerinden Murat Karabulut’un 37 yaşında yakalandığı COVID-19 pandemisi nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından, iki gün geçmeden annesi Fadime Karabulut da (65) aynı hastalığa kurban gitmişti. Aileyi yakan bir acı haber daha geldi.

Tarsus’un sevilen isimlerinden Murat Karabulut’un ablası Selda Karabulut da koronavirüs hastalığına yenik düştü. Acı üstüne acı yaşayan Karabulut ailesi yasa boğulurken, Selda Karabulut’un vefatı arkadaşları ve sevenlerini de gözyaşlarına boğdu.

Yürek yakan haberi sosyal medya hesabından duyuran Tarsus Sivaslılar Derneği Başkanı Hamza Çınar; ‘’Derneğimiz yönetim kurulu üyesi Murat Karabulut’u Covit-19 hastalığından 13 Kasım akşamı kaybettik. 14 Kasım da toprağa vermiştik. İki gün sonra annesi Fadime Karabulut’u yine aynı hastalıktan sonsuzluğa uğurladık. Şehir hastanesinde covit-19 dan yoğun bakımda yatan ablası SELDA KARABULUT’u da bugün akşam kaybettik. Acımız çok büyük ve dinmiyor. Yarın (24 Kasım Salı) saat 13.00 de Tarsus şehir mezarlığında defnedilecektir. Mekanı nur dev-i daim olsun’’ ifadelerini kullandı.

MERSADER ailesi olarak ‘Karabulut’ ailesine başsağlığı, hayatını kaybeden Selda Karabulut’a Allah’tan rahmet dileriz.