MERSİN'DE KOVİD KAYNAKLI ÖLÜMLER DURDURULAMIYOR

İki kardeş aynı gün vefat etti.

MERSİN'DE KOVİD KAYNAKLI ÖLÜMLER DURDURULAMIYOR

Mersin’de acı katlanıyor, koronavirüs kaynaklı ölümlerin önüne geçilemiyor. Geçmiş dönem MHP Toroslar İlçe Yöneticisi Müslüm Özbayrak ve Toroslar Belediyesi personellerinden Tayyar Özbayrak kardeşler aynı gün hayatını kaybetti.

Acı haber sonrası bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ‘’Geçmiş dönem MHP Toroslar İlçe Yöneticimiz Müslüm Özbayrak ve Belediye personelimiz Tayyar Özbayrak vefat etmiştir. İki kardeşi aynı gün kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun’’ dedi.

Yine önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da sosyal medya hesabından aileye başsağlığı dileyerek, ‘’Müslüm babayı da kaybettik.. Nasıl bir acı bu.. İki kardeş aynı günde… Eski Toroslar ilçe yöneticimiz Müslüm Özbayrak Hakka yürüdü.. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun gardaşım.. Arar ve sesini duyunca rahatlıyorum başkanım derdi.. Vay gardaşım vay.. Toprağın bol olsun’’ paylaşımında bulundu.

MHP Toroslar İlçe başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda ise, ‘’ Geçmiş Dönem Toroslar İlçe Yöneticilerimizden Müslüm Özbayrak ve Belediye personelimiz Tayyar Özbayrak vefat etmiştir. Aynı gün 2 kardeş Kovidden vefat etti. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun’’ denildi.