MERSİN'DE SOKAK KÖPEĞİNE SİLAHLI SALDIRI

Vicdansızlıkta yine sınır tanımadılar.

MERSİN'DE SOKAK KÖPEĞİNE SİLAHLI SALDIRI

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde otomobil içindeki kişi ya da kişiler tarafından savunmasız bir köpeğe silahla ateş edildiği iddiası tepkilere neden oldu.

Edinilen bilgilere göre olay merkez Yenişehir ilçesi Gökçebelen mahallesinde yaşandı. İddialara göre 7 Mart Pazar günü akşam saatlerinde siyah renkli bir araçtan sahipsiz sokak köpeğine ateş edildi. Yaralanan sokak köpeğinin can havliyle bölgeden uzaklaştığı belirtilirken saldırganların bulunduğu araç ise bölgeden kaçtı. Durumun fark edilmesi üzerine emniyet güçlerine haber verildiği, yaralı olduğu belirtilen sokak köpeği ve saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen araca henüz ulaşılamadığı öğrenildi. Bazı görgü tanıkları olayın gerçekleştiği iddia edilen sokakta kan izleri ve boş kovanlar olduğunu ifade etti.

Öte yandan olayın sosyal medyada duyulması üzerine vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Savunmasız bir köpeğe silahla ateş ettiği iddia edilen magandaların yakalanması için gerekli çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. (Mersin Haber)