MERSİN'DE TEPKİ ÇEKEN 'ÇUKUR', ÇÖP KAMYONU DÜŞTÜ...

Asfalt delindi, çöp kamyonu çukura düştü.

MERSİN'DE TEPKİ ÇEKEN 'ÇUKUR', ÇÖP KAMYONU DÜŞTÜ...

Mersin Akdeniz İlçesine bağlı Güneş Mahallesi 158. Caddede Akdeniz Belediyesi’ne ait çöp toplayan çöp kamyonu yeni asfaltlanmış olan yolun çökmesi sonucu çukura düştü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni asfaltladığı yolun çökmesinin ardından bu kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar, ‘Bir yolu asfaltlayamayanlar bu kente metroyu nasıl yapacaklar. Çok merak ediyoruz” şeklinde serzenişte bulundu.

Mersin Akdeniz İlçesine bağlı Güneş Mahallesi 158. Caddede Akdeniz Belediyesi’ne ait çöp toplayan çöp kamyonu yeni asfaltlanmış olan yolun çökmesi sonucu çukura düştü. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni asfaltladığı yolun çökmesinin ardından bu kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar şunları söyledi;

Durali Akın

“Hem de yeni asfalt o çukurun ne işi var ki kanal mı geçiyor sanki dolgu yapılmamış mı ki bu şekil çukur oluşmuş birde yeni yapılmış yol yazık”

Metin Kaya

“Daha önce de aynı yerde gene çöp arabası böyle batmıştı bir ay önce idi bir ayda 2 sefer helal…”

Mustafa Akdemir

“A partisi B partisi fark etmiyor Allah belanızı versin hangi belediye yaptıysa beceriksizler yaptıkları yollara bakın altı bomboş para alınca da altı dolu parası alıyorlar”

Mümin Çoban

“Daha bir yol yapamayan belediye, metro mu yapacak bol bol gülerim…”

KAYNAK: Damga Haber