MERSİN'DEN ÇALINAN MOTOSİKLET ANTALYA'DA BULUNDU

Hırsızın rahatlığı pes dedirtti.

MERSİN'DEN ÇALINAN MOTOSİKLET ANTALYA'DA BULUNDU

Mersin’in Anamur ilçesinde bir işyerinin önünden çalınan motosiklet, Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada’da bulundu.

Anamur Sağlık mahallesi 29 Ekim Caddesinde meydana gelen olayda, bir işyerine ait paket servis için kullanılan motosikleti sabah saat 09:06’da işyerinin önünden çalan hırsızın görüntüleri kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, bir lahmacun salonunun çalışanları sabah kahvaltısı yaptığı sırada işyerinin önünde duran motor çalındı. Havanın soğuk olması sebebi ile işyeri kapısının kapalı olmasından dolayı kahvaltıda bulunan  çalışanlar dışarıdaki motorun çalıştığını duymadılar.

Dışarıya çıktıklarında motorun olmadığını gören çalışanlar, güvenlik kamerasına baktıklarında motorlarının çalındığını ve hırsızın görüntülerinin kameraya yansıdığını gördüler.

Motorun çalınmasından yaklaşık bir saat sonra Anamur Melleç mahallesi yakınlarından arayan bir kişi D-400 karayolunda  üzerinde YE-DOY Lahmacun yazan ve telefon numarası olan kırık bir motor çantası gördüğünü ve hatta neredeyse kendisinin kaza yapmasına sebep olacağını, o çantanın oraya atıldığından bilgileri olup olmadığını  bildirmesi üzerine motorun Antalya istikametine gittiğini öğrendiler.

Emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları neticesinde motor Gazipaşa Zeytinada yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. (Anamur Postası)