MSK 2023'E LİDER GİRDİ: 90-84 ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

MSK 2023'E LİDER GİRDİ: 90-84 ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

MSK 2023'E LİDER GİRDİ: 90-84  ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, yılın son maçında ligin güçlü ekiplerinden OGM Ormanspor'u evinde konuk etti. Carettalar rakibini 90-84 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Carettalar ilk yarıda inisiyatifi eline aldı

Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya, her iki ekip de karşılıklı basketlerle başladı. Dakikalar ilerledikçe oyun inisiyatifini eline temsilcimiz, ilk periyodu 18-13 önde kapadı.

İkinci periyotta her iki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı. Buldukları sayılarla tempoyu üst seviyede tutmayı başaran iki takım, bu periyotta da eşit sayı üretti ve temsilcimiz soyunma odasına 39-34 önde girdi.

MSK’nın en skorer ismi Carberry oldu

İkinci yarıya da etkili başlayan temsilcimiz, bu periyotta da Amerikalı oyuncusu Carberry ile farkı açmayı başardı. Carettalar son periyoda 69-54 önde girdi.

Son periyoda 15 sayı farkla rahat bir şekilde giren temsilcimiz, bu periyotta yakaladığı hücumların önemli kısmından eli boş dönünce, rakibine skoru yakalama imkanı verdi. Konuk ekip, bir ara farkı 6 sayıya kadar indirse de, Carettalar maçtan 90-84 galip ayrılmasını bildi.

MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi bu skorla zirvedeki yerini korurken, takım adına günün en skorer ismi ise 24 sayı üreten Carberry oldu. Carettalar böylece yılın son maçını da kazanarak, 2023'e lider girdi.