'NEŞELİ ÇOCUK FESTİVALİ' BAŞLADI

'NEŞELİ ÇOCUK FESTİVALİ' BAŞLADI

'NEŞELİ ÇOCUK FESTİVALİ' BAŞLADI
'NEŞELİ ÇOCUK FESTİVALİ' BAŞLADI
'NEŞELİ ÇOCUK FESTİVALİ' BAŞLADI

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini evde sürdüren çocuklar için online etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 

Çocuklar, online atölyeler ile hem öğreniyor, hem de evde kaliteli zaman geçirme fırsatı yakalıyor.

 

Toroslar Belediyesi'nin, Covid-19 tedbirleri kapsamında online platforma taşıdığı Neşeli Çocuk Festivali'nde çocuklar; dans, müzik, oyun ve resim atölyelerinde bir araya geliyor.

 

Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin alanında uzman psikologları tarafından canlı olarak gerçekleştirilen atölye çalışmalarına çocuklar, online platformda videokonferans aracılığıyla evlerinden katılıyor. Kendilerine özel içeriklerle hazırlanmış online oyun atölyelerinde buluşan çocuklar, yeteneklerini sergileyerek yaşıtlarıyla güzel bir vakit geçirme imkanı da buluyorlar.

 

Çocuklar, 0543 280 25 33 numaralı telefonu arayarak birbirinden renkli atölyelere katılabilirler.

 

"Çocuklarımızın Yüzündeki Tebessüm Her Şeye Değer"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Neşeli Çocuk Festivali ile salgın dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocukların yaşıtlarıyla sosyal aktivitelerde bir araya gelmesini amaçladıklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "Toroslar Belediyesi olarak pandemi süresince alanında uzman psikologlarımız eşliğinde ebeveynlere ve çocuklarımıza online psikolojik destek verdik. Bu kez de Neşeli Çocuk Festivali ile çocuklarımızla online ortamda bir araya geliyoruz. Çocuklarımız eğitici, öğretici ve eğlenceli atölyelerle hayal güçlerini ve el becerilerini keşfetme imkanı buluyorlar. Bu etkinlik ile amacımız, çocuklarımızı hem motive edebilmek hem de evlerinde geçirecekleri zamanı daha verimli kılmak" diye konuştu.