OĞLAĞIYLA YÜREKLERİ FETHEDEN İSMAİL ALPEREN’E BÜYÜKŞEHİR’DEN HEDİYE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, 23 NİSAN’DA OKUDUĞU ŞİİRLE YÜZLERİ GÜLÜMSETEN İSMAİL ALPEREN’E ULAŞTI

OĞLAĞIYLA YÜREKLERİ FETHEDEN İSMAİL ALPEREN’E BÜYÜKŞEHİR’DEN HEDİYE

BÜYÜKŞEHİR HEDİYELERİ İLE İSMAİL ALPEREN’İ GÜLDÜRDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’da kucağındaki oğlakla okuduğu şiirle sosyal medyada fenomen olan ve tüm Türkiye’yi gülümseten İsmail Alperen Töstü’ye ulaştı. Ekipler, küçük çocuğa kitap, top, badminton ve satranç seti hediye etti. Ziyarette, Başkan Vahap Seçer’in, Alperen ve arkadaşlarını Koronavirüs süreci bittikten sonra Tarsus Gençlik Kampı’na davet ettiği de iletildi.

    

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar’a bağlı Kayrak Mahallesi’nde oturan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kucağındaki oğlak ile okuduğu şiirle fenomen olan İsmail Alperen Töstü’ye ulaştı.

Tüm Türkiye’yi gülümseten Alperen’i Büyükşehir gülümsetti

Koronavirüs salgını döneminde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle çocuklar, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. kuruluş yıl dönümünü evde aileleri ile birlikte kutladı.

Salgın nedeniyle evde yaptıkları hazırlıklarla 23 Nisan’ı kutlayan miniklerin gösterileri aileleri tarafından video kaydına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. O paylaşımlardan biri de Gülnar’ın Kayrak Mahallesi’nde yaşayan 9 yaşındaki İsmail Alperen Töstü’nün kucağındaki oğlakla şiir okuduğu video oldu. Alperen, Türk bayraklı tişörtü, elinde Türk bayrağı ve ismini Yadigar koyduğu oğlağı ile “23 Nisan Günü. Bayram yapar çocuklar. 23 Nisan günü büyük bir sevinç kaplar bütün yurdun üstünü. 1920'de duyuldu halkın sesi. Açıldı bu tarihte Türkiye Büyük Millet Meclisi” şiirini okumuştu. Sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekoru kıran İsmail Alperen Töstü tüm Türkiye’nin yüzünü gülümsetmişti. Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri de küçük İsmail Alperen’e ulaşarak kendisine hediyeler sundu.

Alperen ve arkadaşlarına Tarsus Gençlik Kampı’na davet

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gülnar’a giderek Töstü Ailesi’ne ulaştı. Baba Mustafa Töstü ve küçük İsmail Alperen ile görüşen ekipler kendisini tebrik ederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını iletti.

Başkan Seçer’in İsmail Alperen’i ve arkadaşlarını Koronavirüs sürecini atlattıktan ve hayat normale döndükten sonra Tarsus Gençlik Kampı’na davet ettiğini de ileten ekipler, yanlarında götürdükleri hediyeleri İsmail Alperen’e teslim etti. Ekipler küçük çocuğa kitap, top, badminton ve satranç seti hediye etti.