TEHLİKE ARZ EDEN METRUK BİNA YIKILDI

TEHLİKE ARZ EDEN METRUK BİNA YIKILDI

TEHLİKE ARZ EDEN METRUK BİNA YIKILDI

        Toroslar Belediyesi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında madde bağımlıları tarafından mesken haline gelen metruk binaları yıkıyor.

         Belediye Yapı Kontrol ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirtaş Mahallesi'nde atıl halde bulunan bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

         Mahallede gerekli önlemlerin alınmasının ardından Emniyet ekiplerinin nezaretinde yıkılan bina, mahalle sakinlerine rahat nefes aldırdı.

         Vatandaşlar, yıkımdan duyduğu memnuniyeti dile getirip Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz, "İlçemizde Huzur ve Güvenlik Önceliğimiz"

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, huzuru tesis etmenin öncelikleri olduğunu ifade ederek; "Kent estetiğine uygun olmayan bu binalar, hemşehrilerimizin can güvenliğini tehdit etmesinin yanında alkol, uyuşturucu gibi madde  kullanıcılarına fırsat verdiği için de huzursuzluk oluşturmaktadır. Bu tür yapıları yıkarak uyuşturucu kullanımının önüne geçmiş de oluyoruz. Ekiplerimizce tespit edilen ve vatandaşlarımızca yapılan talep doğrultusunda metruk binaların yıkımına devam edeceğiz" diye konuştu.

         Madde kullanımını önleme noktasında vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz mahallelerinde bulunan ve madde kullanıcılarının mesken tuttuğu bu tür binaları belediyemize bildirmeleridir" dedi.