TOROSLAR BELEDİYESİ, KURS MERKEZLERİNİ DEZENFEKTE ETTİ

TOROSLAR BELEDİYESİ, KURS MERKEZLERİNİ DEZENFEKTE ETTİ

TOROSLAR BELEDİYESİ, KURS MERKEZLERİNİ DEZENFEKTE ETTİ
TOROSLAR BELEDİYESİ, KURS MERKEZLERİNİ DEZENFEKTE ETTİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "İlçemizi normalleşme sürecine hazırladık" dedi.

   Toroslar Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte eğitime 8 Haziran'da yeniden başlayacak olan Toroslar Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları'nı (TORTEK) dezenfekte etti.

   Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 15 Mahallede hizmet veren 23 kurs atölyesini, Koronavirüs önlemleri kapsamında düzenleyerek dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdi.

 

"Tedbiri Elden Bırakmayalım"

  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme süreci ile belediyeye ait kurs merkezlerinin ve tesislerin pandemi kurallarına göre faaliyete başlayacağını söyledi.

  Toplum sağlığını korumak adına temizlik ve dezenfeksiyonun yanı sıra gerekli olan maske kullanımı, hijyen  ve sosyal mesafenin korunması ilgili tedbirlerin en üst seviyede tutulacağını da belirten Başkan Yılmaz; "Normalleşme sürecinde de devletimizin salgınla mücadelede ortaya koyduğu her türlü çalışmaya destek vereceğiz. Belediye olarak gerekli denetim ve kontrollerimizi yapıyoruz. Hemşehrilerimiz, iki ayı aşkındır süren 'Evde Kal' çağrılarına uyarak, sosyal izolasyonu sağladılar. Ülkemizde, 1 Haziran'dan itibaren yaşam kontrollü bir sürece girdi. Ancak halen salgından tamamen kurtulmuş değiliz. Sağlığımız ve geleceğimiz için tedbiri elden bırakmayalım. Bu süreci kurallara uyarak ve aldığımız sıkı önlemlerle en kısa zamanda atlatacağız" şeklinde konuştu.